Bandleden
Ank.jpg

Deze vlotte meid uit Rijen is in 2008 onze gelederen komen versterken. Ze speelt repenique en is altijd enthousiast. Als ambtenaar van de burgerlijke stand is ze goed in huwelijken sluiten, daar weten Rob en Carla alles van. Ze heeft deze twee oud-Caramba-leden namelijk in het huwelijk verbonden.
Tijdens carnaval 2010 hebben we een mooie slogan gezien bij een optreden in haar dorp: zonder Ank geen klank! Legt daarnaast haar krullen iedere ochtend keurig op nummer...

Repinique

ANK

35707169092_5195aa4d2a_o_edited.jpg

In 2015 ging Caramba! op zoek naar versterking, na een keiharde selectieprocedure kwam Bernadine glansrijk door de proefperiode. Is er eigenlijk altijd bij en is bijzonder gedreven, ze staat haar vrouwtje bij de optredens en de repetities. Naast de band actief in het voetenwerk en in massages. Altijd handig in het zware festivalseizoen!

Timba

BERNADINE

IMG_4383.jpg

Corrie is een van de charmant(st)e dames op de marcacaopartij. Na een wat verlegen introperiode is ze inmiddels helemaal los gekomen. Speelt dusdanig fanatiek dat ze handschoenen draagt bij repetities en optredens.

Marcacao

CORRIE

WhatsApp Image 2019-08-26 at 19.26_edite

Ja, het is gelukt!! We hebben weer een twintiger in de band. De K1 van het stel. Dagmar is in de zomer van 2014 Caramba! komen versterken .
Door de komst van Dagmar is de gemiddelde leeftijd van onze band met 4 jaar gedaald, waardoor we weer die jonge band zijn die we altijd wilden zijn

Repinique / Marcacao

DAGMAR

debby_bewerkt.jpg

Na een cursus bij Batala gevolgd te hebben, zocht Debby al snel een band. Ze zag Caramba en was totaal verknocht aan de swingende ritmes. Daar ging ze voor! Na enthousiast haar proeftijd met succes te doorstaan, kan ze haar geluk niet op. Geen repetitie mist ze en tijdens het spelen vergeet ze de wereld om haar heen. Naast Caramba en haar gezin verzorgt ze de oudjes in hun laatste levensfase met heel haar hart en ziel.  

Surdo

DEBBY

35037003724_0f1864a92b_o_edited.jpg

Na enkele jaren met veel plezier gespeeld te hebben bij Samoeba, heeft ze gelukkig de overstap gemaakt naar Caramba! We zijn blij met deze gezellige repinique speelster die wel in is voor een geintje. Na het befaamde weekend in Coburg is ze gek op Caipirinha's

Repinique

ESTHER

IMG_4086_edited.jpg

Erica kwam hier binnen met de mededeling. Die timba, zo gaaf.....dat wil ik leren, ik heb ooit een workshop gedaan van een paar uur en meer niet. Zo gezegd, zo gedaan. Patricia wilde haar dat wel leren. En jawel het is haar gelukt. Na veel oefenen hebben we een timba speelster erbij. Alleen de danspasjes vindt ze nog lastig om te doen.

Timba

ERICA

IMG_3946.jpg

Gerald is lekker bezig: hij heeft zich op de PR gestort en mede dankzij hem heeft Caramba! al een paar mooie optredens achter de rug.
Heeft groene vingers door zijn werk en heeft daardoor geen moeite met het vasthouden van houten stokken

Caixa / Snare

GERALD

35707171172_0618bc86cc_h_edited.jpg

Guido kwam in 2015 om de hoek van de repetitieruimte kijken en speelt na een succesvolle aanloop de pannen van het dak op zijn snare.  Crosst vrolijk op en neer tussen woonplaats Geldrop en de repetitieruimte in Tilburg.

Caixa / Snare

GUIDO

helene_edited.png

In 2010 hebben we er een nieuwe repiniquespeelster bij gekregen: Hélène. Vanaf dag 1 is zij één van de meest enthousiaste speelsters die we kennen! Laat bij workshops zien dat ze kleine kinderen heel goed 2,5 uur kan bezighouden. Ze is heel erg goed in het trekken van gekke bekken. Ze probeert tegenwoordig ook voor de band ons in bedwang te houden. 

Repenique

HELENE

Herman.jpg

Deze hulpsinterklaas (de enige échte) is in 2009 de surdo partij van Caramba! komen versterken. Hij is via zijn dochter (en vriendin van de band) in aanraking gekomen met Braziliaanse percussie. Na het volgen van een paar workshops was hij niet meer te houden en toen wij op zoek waren naar een nieuwe surdo speler, was de optelsom snel gemaakt! 

Surdo

HERMAN

IMG-20170503-WA0002.jpg

Elke week komt Jim met een grote glimlach repeteren. En is na zijn start bij Caramba eerst de PR-commissie in goede banen gaan leiden en zit nu in het Bestuur van Caramba.
Mede door zijn afkomst én zijn horeca-ervaring is Jim een meester in het maken van saté. Het recept hiervoor geeft hij (nog) niet prijs…

Maracacao

JIM

IMG_1106_compressed.jpg

Laura,... daar zouden ze eigenlijk een liedje over moeten maken…

Laura is na Laurens de tweede "Lau" in de band. Naast Patricia heeft ook Laura het vak geleerd bij onder andere Loods35, een collega band uit Tilburg. Vanaf het eerste moment dat ze bij ons meespeelt lijkt ze het repertoire al volledig te beheersen. Of ze weet het uitstekend te verbloemen. Wat dat betreft pas ze prima in de groep.

Repenique

LAURA

IMG_4093.jpg

Laurens is ooit begonnen op de caixa (snare) en speelt nu sinds jaar en dag repinique. Gróót liefhebber van Caipirinha en hij heeft hiervoor dan ook een eigen recept. Daarnaast zeer goed in afvallen en aankomen. Samen met Helene, Romy en Patricia. verantwoordelijk voor het muzikaal leiden van de band. Heeft zelf de reis naar Coburg eens op de fiets afgelegd.

Repinique

LAURENS

IMG_3990.jpg

Mabel is onze benjamin in de Marcacou-sectie. Sinds 2019 aan boord en is nog aan het bijkomen van haar eerste Coburg ervaring.

Marcacao

MABEL

IMG_4380.jpg

Helemaal uit Helmond gekomen slaat hij er een aardig eindje op los bij onze snare-partij. Ook een kei in ICT-land en dus heel handig en superfijn voor de site en filmpjes van Caramba!

Caixa / Snare

MARCEL

IMG_4097.jpg

Deze vrolijke en goedlachse dame heeft percussie leren spelen bij DanzaDanza. Vanaf het begin af aan is de Marcacao helemaal haar instrument. Het geluid, de plaats in de band en de ritmes die bij het instrument horen geven haar een vrij gevoel. Na de auditie bij Caramba is zij helemaal verkocht. De energie en vrolijkheid die zij uitstraalt werkt aanstekelijk. Wanneer ze speelt maakt ze er een mooi feestje van. Keigaaf!

Marcacao

MARLEEN

mieke.jpg

Dit gezelligheidsdier is niet meer weg te slaan bij Caramba! Deze van oudsher tambourmaitre heeft dat "stokje" aan de wilgen gehangen (of erin gegooid, dat weten we niet zeker) om nu dus trommelstokken in handen te nemen. Gelukkig gaat deze 60's-70's girl ook wel met deze tijd mee en slaat ze dus sinds begin 2008 iedere week een flinke ritmische deun op de caixa en marcacao. Wie ooit met haar gesproken heeft is weg van haar, en dus ook van Caramba!

Marcacao - Caixa / Snare

MIEKE

Monic.jpg

We hebben leden gehad die uit België kwamen om met ons mee te spelen. Monic komt elke week uit Geldrop. Deze enthousiaste jonge dame speelt haar dotje mee op de marcacao en is uiterst los in de heupen. Begin 2009 is zij tot Caramba! toegetreden. Neemt graag het hele gezin mee naar festivals waardoor we gelijk verzekerd zijn van wat publiek...

Marcacao

MONIQUE

IMG_4187_edited.jpg

Nathalie is in de zomer van 2014 de marcacaosectie komen versterken. Sindsdien heeft deze moeder van twee (jongens) geen evenement gemist. Toen Caramba! carnaval 2015 in Spanje vierde, zat ze daar zelfs op de woensdag ervoor al aan de Spaanse wijn. En toen moest ze nog tot maandagochtend.
Nathalie wil vooral Nathalie genoemd worden, hoewel een aantal elementen uit onze band daar soms toch echt anders over denken.

Surdo

NATHALIE

IMG_4272.jpg

Ze is dan wel de kleinste van het stel, maar de grootste grapjurk. Na heel wat jaren bij LOOdS35 gespeeld te hebben, vond ze het tijd de stokken aan de wilgen te hangen. Gelukkig kon ze niet zonder haar repi en is zij ons komen versterken. Naast de geweldige klanken die ze uit haar trommel (en na wat biertjes uit haar mond) tovert, weet ze met danspasjes, spontane acties, social media en #hashtags ook wel raad. Ze vaak te spotten op festivals. Het is pas feest als Colleke is geweest. 

Repinique

NICOLE

patricia_edited.jpg

Sinds eind 2013 is Patricia onze nieuwe timba-ster aan het firmament. Gevormd bij onze Tilburgse collega's DanzaDanza en Loods35 heeft ze zich in korte tijd het repertoire eigen gemaakt.  Sinds 2016 enthousiast bestuurslid

Timba

PATRICIA

IMG_3909.jpg

Petra is terug van weggeweest. Ze kon het marcacao spelen niet langer meer missen en is sinds 2018 weer terug bij Caramba. Ze zwaait en gooit nog altijd vrolijk haar stokken in het rond, want het twirlen is ze nog altijd niet verleerd. Tegen een ijskoude Schrobbelèr of een lekker Caipirinha zegt ze zeker geen nee!

Marcacao

PETRA

35970684326_71b2be592f_o_edited.jpg

Rob houdt van rugby en van Caramba! Op de surdo staat hij zijn mannetje en slaat en swingt er lustig op los. Gooit zijn surdo in de lucht met een grote zwier en lust graag een potje bier. Is helemaal in zijn element als er sambadames bij een optreden zijn. Hij is samen met de andere surdo's in de band de motor van de band. 

Surdo

ROB

IMG-20170409-WA0007.jpg

Deze goedlachse blonde dame loopt al jaren rond bij de band. Maar eindelijk speelt ze nu bij ons. Ze is de K3 van de jonge meiden. En we zijn super blij met haar op de achterste rij bij de marcacao's. Ze swingt en slaat erop los. Tegenwoordig maakt ze ook deel uit van de technische commissie en is ze ook voor de band te vinden. Ze houdt van een goed feestje en is dan ook vaak te zien met een pilsje in haar hand.

Marcacao

ROMY

20170326_115534.jpg

Ze is de K2 van de jonge meiden. We kennen haar als een gezellige feestneus die de gemiddelde leeftijd van de band aardig naar beneden heeft gehaald. Deze pretletter heeft zich, in een hele korte tijd, het spelen op de timba eigen gemaakt. Speelt daarnaast ook nog een aardig deuntje op de trompet, toetert er flink op los bij carnavalsband de Speulse Snorren. 

Timba

TINA

  • Instagram Social Icon

©2019 by Caramba Samba!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now